God is bigger than all my problem

wah2… pa kabar booooo!!!
after a holiday (that really cost me, hehehe…) now I start to see a world in a different point of view!!
misalnya: gak lagi peduli sama persuku2an, karena gw sadar I love my culture ๐Ÿ™‚
maxutnyaaa… Indonesia tuh actually punya banyak nilai2 yg bagus, tp sayangnya people-nya kurang kompetitif dan MALAS. ga disiplin, seenaknya aja, dan ga peduli sama orang lain!
kapan yaa negara kita mau bercermin sama negara lain, and in togetherness try to make a better future? contohnya aja sarana transportasi yg jelek bangeeet, premanisme dimana2, dan orang yg sembarangan merokok ๐Ÿ˜ฆ

anywayyy… I love my friends at officeย  ๐Ÿ™‚
skrg gw lg enjoy bgt nih sama temen2 gw, wlpn ga jarang juga kerjaan kita jadi bikin riweuh hehehe… jadi menimbulkan perang e-mail..
yah sutralah.. yang pasti this is better than i imagine before ๐Ÿ™‚
next step: is praying and be faithfull to God, that He will make everything better and I don’t have to be worry of my towards future ๐Ÿ™‚
God is bigger than all my problem..
gw ga mau worries destroying my current happiness : X
ciao!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s