popular girl :P

satu lagi temen kos gw maw pindah, hehehe.. actually doi ngajak gw utk sama2 pindah dan sekamar berdua.. tapi gw pikir-pikirrrrr, kok males yaaaaaa?? temen gw emang pulangnya malem mulu, tp kenapa ya gw males banget sekamar sama orang, secara gw anaknya selebor, hehehe.. daripada stress sendiri. yaudahlah, terima nasib aja, toh hidup ini kan berputar..?! gw gak akan sendirian di kos ini, hehehe.. yg pasti siyh gw mst cepet2 pasang internet, entah via modem usb atau cable. that’s the city life, sadly, huh.. hahahaha..

anyway, keadaan gw sekarang ini kayak orang yang lagi nyari jati diri. secara skrg gw deket sama salah satu cowok ganteng di kantor, yang mana hidupnya gemerlap abis, dan sama sekali gak religius. dan tiba2 gw jadi kayak kehilangan jati diri gitu, karena gw terpengaruh sama dia, hahahaha.. it’s soooo high school!! yaiyalah, secara masa kecil gw nggak begitu menyenangkan, so it’s splendid to be popular. when people say i’m pretty, i’m fashionable, I look like candy2, hehehe.. when my ex-boss sing my name outloud ;p
it’s sooooo wonderful to be popular, when you know how it’s feel to be unpopular. so, I guess, I wil memorize these moments as a ‘revenge’ for my life. after all, life is not a thin straight line ahead.. I wanna feel the loop ;p

forget about the savings ya.. at least i’ve saved for my toefl and gmat test ;p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s