do I deserve something better?

me & Imel....

me & Imel....

several days ago, an owner of one distributor came to my office. He looks so cute, seemed like Edric Chandra -intellectual version, heuehuehue… and also seemed borju, married, and luxurious, a.k.a is so impossible for me. but, thanks to my gals + my boss, I was being introduced to him.

today, we are visiting his office. Hummm, he doesn’t looks as gorgeous as I saw the other day, but he’s still charming. despite of people said he’s stupid, papa boy, etc., he’s still charming in my eyes. well, before going away, i spoke a li’l bit with him… ternyata dia enak juga diajak ngomong.. langsung ‘elo-gue’ gitu deh… hihihihi… then i asked myself, “do I deserve this kind of man?”

secara gw ngga kaya.

secara gw ngga cantik guilah.

gw udah nge-down duluan gitu…..

tapi mungkin, semuanya itu cuma image diri gw aja. selama ini gw terus-menerus memperbaiki diri gw, dengan tujuan agar gw bisa dapetin a better man than before. eeehh, pas this better man dateng, gw malah jiper sendiri. padahal, kalo gw pe-de, mungkin gw emang bisa dapetin cowok sekeren itu. basically, gw emang ngga demen cowok kaya sih (karena orang kaya cenderung suka meremehkan orang), tapi kalo ada cowo ganteng + kaya, kenapa harus nolak? hehehehe….

hummm, sedikit nyesel kenapa i didn’t start the conversation earlier… 😥

ya sudahlah, kalo jodoh kan ngga akan kemana.

i do deserve something better.

one step at a time, right?

Advertisements

One thought on “do I deserve something better?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s