awake

Today I have to work all things out in the office, because my subordinate was absence due to motorbike accident. Everyone’s busy, so I have to manage it by myself. Yes, I got helps, but apparently it’s not enough. plus, my friend has being so selfish. Tomorrow he’ll go to Bali, but he went home so early, in fact he will be taking a leave until monday.

and the flame was nearly turned down, i guess… i just lost my spririt. from 99 point in the scale of 100, it’s dragged down to level 10. Tuhan, huhuhhuu….

tadi gw pulang nyampe kos jam 8.30 PM, trus ngantuk banget and i decide to sleep rather than pushing myself too hard. jadi berasa jaman kuliah deh, huehehehee… trus gw kebangun lagi jam 11.30 PM. trus biasa deh, jadinya linglung, hehehehee…. Anyway, gw bener2 nggak respek sama salah satu pasangan kandidat capres kita nih. entah kenapa, gw sebel banget sama pasangan itu. lagipula, gw ngelihat kok semua capres tuwir berat semua yah? kalo dlihat dari umurnya, mostly 50 tahun keatas semua. kadang2 miris juga menyadari kalau usia diatas 55 tahun tuh harusnya sudah pensiun, tapi kok di Indonesia ini malah jadi presiden…

this is a country bo, salah bikin keputusan karena faktor usia kan berabe… apa bener yah, orang2 mudanya pada belum siap. menurut gw engga juga sih, sebenernya banyak yang bagus, cuma sayang aja mereka nggak punya power dan duit, hehehehe… ujung2nya ya itu juga kan…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s